lauantai 24. elokuuta 2013

Viikonloppu!

Mistähän sitä aloittais tänään kirjoittamisen? Eilen en kerennyt joten voisin eilisestä jotakin kirjoittaa..

Olen lähdössä ystävieni kanssa 7.9 päivärieteilyllä Tallinnassa, ihanaa! Vaikea aina sovittaa monen äiti-ihmisen kanssa menot yhteen jotta kaikki päästäisiin :) No nyt se sitten vihdoin tapahtuu! Minäkö mattimyöhänen? No joo, kyllä! Vein eilen uuden passihakemuksen, vihdoin! :D Nyt saa sitten jännittää että kerkeääköhän se tulemaan vai pitääkö vielä hakea pikapassi :D No sen näkee sitten :))
Facebookissakin oli tykkää kampanja.. mitä enemmän tykkääjiä sitä halvemmalla sai Alavuden K-supermarketista halvempia karkkeja.. Mieheltä tuli pyyntö että käy hakemassa samalla! Kaupassa oli niin järkyttävät jonot että karkit sai jäädä :D
Alavudelta lähtiessäni meiän auto piti jumalattoman kovaa kilinää! Tobias kun käy aina silloin tällöin pudottamassa muutamat kivet sinne renkaisiin.. No kolina ei ole vieläkään lähtenyt joten maanantaina saa viedä touranin autotohtorille!

Tänään olemme aamusta jo käyneet huimilla Lapuan Lakaluoman markkinoilla! :D En tiedä voiko niitä edes markkinoiksi kutsua :D:D No mutta tulipahan nähtyä..  Loppu ilta meneekin ikkunoita maalatessa sekä nurmikon leikkuussa!

                                                 Tässä vähän viikonlopun kuvasatoa!


Ai miten niin on lumupalloheisi vähän rähjääntynyt?

Pienenmiehen onni on kun naapurissa on traktori

Joskus saa tuo ulkokartanon siipi saa kyytiä, mutta ei nyt ainakaan tänävuonna. Sekä samaisessa kuvassa niitohommia odottavat horsmat!

Onhan meilläkin oma traktori!


<3


Lakaluoman  "markkinat" :D


Markkinasatoa: Kesäkurpitsaa, porkkanaa, chiliä ja naurisleipää

Ja mitä tähän loppuun tulee niin nautin kahvista ja Virtalan kookosjätskistä joka on muuten aika maiskis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti