torstai 22. elokuuta 2013

Mustasukkaisuus!?!


Mun äidin entinen mies(Seppo, nimi muutettu) rupesi seurustelemaan heidän eronsa jälkeen yhden naisen kanssa (olkoon tämä kyseinen nainen tässä tekstissä vaikka Helena). Pidimme kuitenkin tämän Sepon kanssa yhteyttä aina silloin tällöin, koska oli ollut meidän elämässä yli kymmenisen vuotta.

Menimme kerran mieheni, Sepon pojan sekä Tobiasksen kanssa käymässä Sepon luona jolloin näimme kyseisen Helenan. Hän oli juonut valmiiksi jo pienet pohjat että pystyi meidät tapaamaan.. Tunnelma tällöin oli hieman kiusallinen, ymmärtäähän sen..! Meni pidemmän aikaa kun emme pitäneet yhteyttä, päätin soittaa ja kyllä kuulumisia. Seppo jo heti aluksi sanoi että tämä Helena ei oikein pidä siitä että olemme yhteyksissä, soittelimme kuitenkin aina silloin tällöin.
Tähän väliin on tämä kyseinen Helena nimittänyt äitiäni niin julkisesti kuin yksityisesti...
Eeliksen syntymän jälkeen ollessamme Helsingissä, soitimme jälleen. Tapasimme koko perhe Sepon talonsa parkkipaikalla pikaisesti. Hän odotti tätä Helenaa saapuvaksi. Helena saapui ja ilmapiiri oli erittäin kireä... No jatkoimme matkaa kun miehelläni oli kiire junalle.

Nyt jos palataan tähänä viikkoon ja mitä se on tuonut tullessansa tämän asian tiimoilta!:
Äitini oli toivottamassa hyvää syntymäpäivää tälle Sepolle nykyisensä sekä ystävänsä kanssa. Oli tämä Helena vastannut Sepon puhelimeen (Sepon tietämättä) ja ruvennut jälleen kerran laukomaan kaikki maailman kauheimmat sanat naista kohtaan!? Sanonut mm. "kaikkien mielestä olisi parempi kun olisit kuollut" ja kaikkea muuta kauheaa! Äitini oli todella rikki kaikista asioista mitä tämä nainen lateli hänelle. Olisin kyllä ollut minäkin!
Soitin sitten tälle Sepolle ja kysyin että mitä ihmettä tässä nyt on oikein tapahtunut, hän oli tietämätön?? Taustalta kuului Helenan ääni: " sano sille pikkuhuoralle että lopettaa sen soittelemisen" " Ei ole näköjään omena kauas puusta pudonnut" Siinä vaiheessa alko armoton vitutus ja sanoin Sepolle " nyt se sun ämmäs suututti väärän muijan"!
Olin erittäin vittuuntunut ja hämmästynyt siitä puheesta mitä tämä Helena sinne laukoi.
Olisin ollut valmis asialliseen keskusteluun tämän Helenan kanssa mutta hän kieltäytyi ja jatkoi huorittelua... Hullu ämmä!
Laitoin lopuksi viestiä Sepolle näin:

    "Todella törkeää käytöstä aikuiselta ihmiseltä. Jos Helena ei halua keskustella kanssani tapahtuneesta niin voin jatkaa tämän poliisille selvitettäväksi"
 vastaukseksi sain:
"Älä hauku mun vaimoa koskaan, älä soita ikinä"

Viestin lukiessani tiesin että Seppo ei ole sitä kirjoittanut. Tämä kyseinen Helena on myös loukannut Sepon poikaa todella pahoin syytöksin!!
Käsittelimme tämän asian aika hyvin äitini sekä Sepon pojan kanssa jo kunnes tänään Seppo soitti miehelleni koska tämä Helena oli poistanut kaikkien naisten puhelinnumerot Sepon puhelimesta:D:DD:D:D:D:D voi luoja!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

No oli Seppokin tajunnut miten pimeä se nainen on! Oli lätkässy 50e pöydälle ja sanonut " ota rahat ja lähe menemään "

Siis näin jälkikäteen mua naurattaa juttu jo tosi paljon mutta sitlti tosi törkeetä aikuiselta naiselta!! :DD Ja kysymys kuulukin nyt:
Onnistuuko parisuhde jos toinen on mustasukkainen?




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti