maanantai 28. lokakuuta 2013

Vesileikit on kyllä niin jostakin!! Yliväsynyt olo koko ajan kun on niin synkkää! Mutta eikö tää vaihe jo pian mene ohi? :) Sain tänään vihdoin ja viimein hinnoteltua lisää tavaraa kirppikselle! :))Ihanaa kun saa vietyä vanhat pois alta! Ja uutta tilalle! ;) 
Kävin myös tutustumassa Alavudella "uudessa" Marimuksussa! Mukaan sieltä tarttui VillerVallan housut kummallekin kullannupulle :) ja mä niin rakastuin Marimekon puiseen torniin! (Täytyy toivoa jos vaikka pukki toisi ne pojille ;) ) oli siellä kyllä muutama tunika minkä olisin voinnut itselle ostaa mutta... Liian kalliita! 
Ollaan matkalla poikien tädin luokse para-aikaa. Hän värjää hiukseni ja leikkaa toivottavasti myös Tobiaksen sekä iskän hiukset! :) Iskä käy myös hakemassa itselleen uuden iPhone 5s, pitäähän sillä ny parempi luuri olla ku mulla :D ja mä haluan normaaliin tapaani käydä kirpparilla! Saas nähdä toteutuuko toiveeni? ;) 

Pojistakin voisin jotain kertoa..
Tobiasta koettelee lähes kaikki! :D uhma<3 äitin rakas raivomonsteri! Ja oon vakavasti sitä mieltä että toi kullannuppu on liikaa koirien seurassa! :D lkoiramaista käytöstä havaittavissa varsinkin ruokaillessa jos ruokaa sattuu putoamaan  haarukasta niin eikö se sitte oo naama kiinni pöydässä/lattiassa syömässä niitä :D
Eelis taas on tyyneyden huippu! Rakas!<3 flunssa on sitä kiusannu jo jonkun aikaa.. Eilen jouduttiin käymässä päivystyksessä näyttämässä korvia ja saatiin varuiksi antibiootit! Reppana! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti